Høje tindinger og hår i maden

Om radiostilhed, ru hænder og lørdagsdåb

Der er ikke mange frække damer på linjen i de her dage. Bloggens april-arkiv er noget slapt. Men jeg har simpelthen ikke siddet ned et lille bitte sekund de sidste par uger. Undtagen tirsdag. Der mødtes jeg med mødregruppen. Jeg havde overvejet at aflyse, men har ikke set dem i tre uger og vil dem rigtig gerne og vil rigtig gerne have, at de er der, når mine projekter stilner af. Derfor strammede jeg ballerne noget så gevaldigt og drak 3-4 kopper kaffe, sad på en stol, lå lidt på gulvet, dikkede baby og sludrede en masse. Det var skønt.

Men alle de projekter, altså. Ak og yes. Sådan har jeg det. Huset og så en dåb, der pludselig har indhentet os. I lang tid har der været længe til, men nu er den altså i morgen. Og fordi Lily ikke skal have en tom barnets bog og i sine teenage-år klandre mig for at have elsket Viggo højere, så har jeg nosset mig sammen til at gøre noget ud af hendes dåb. Helt ligesom ved ældste-ælling.

Invitationerne blev klippet og klistret i sidste uge og så sent som i dag, skulle de ligge i gæsternes postkasser. Jeg var ellers lige ude med riven et øjeblik i går med en sms til min svogers kone Charlotte (svigerinde?), hvor jeg høfligt bad hende om at sikre at svoger – Lilys gudfar – kommer 20 minutter før i kirken. Sidst kom han nemlig på et hængende hår. Noget med et jakkesæt til hans eget bryllup 14 dage senere. Charlottes modsvar var: ‘Selvfølgelig. Hvor og hvornår?’. Så er det godt, at jeg kunne oplyse, at invitationen var på vej.

Dåben er generelt low-key og vi har droslet ned med ambitionsniveauet. Fx er ispindene fra Olufs Is på Østerbro skiftet ud med islagkager fra Bilkas frysedisk. Men jeg har da bagt lidt. Og købt lidt lyserødt lir.

En low key dåb burde ikke stresse. Men når huset er fuldt af håndværkere, og vi selv skal lave lidt, for at de kan komme til, så er der lidt pres på. Jeg har malet tre store rum, haft håndværkere til i eftermiddag, ryddet op efter dem, gjort rent, købt ind, talt med præst og meget, meget mere. Mine hænder er tørre og ru og mine arme er fyldt med malestænk. Jeg har skrevet en note om, at de altså ikke er velkomne på dåbsfotoene.

Nu vil jeg i seng. Bordet er dækket. Alt er klar. Næsten. Det bliver i hvert fald ikke bedre. En ting er sikker. Viggo og Lilys konfirmationer holder vi IKKE hjemme. I hvert fald ikke midt i et massivt renoveringsprojekt.

Godnat herfra.

–o0o–

Nyt fra forstaden? 

Følg mig med Bloglovin eller @solrun på Instagram.

Ingen kommentarer til Om radiostilhed, ru hænder og lørdagsdåb

  • Hold da op, kan godt forstå der har været stilhed på bloggen! Sikke meget du har gang i. Håber det var en god dåb, og du har tid til at pleje de ru hænder 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Høje tindinger og hår i maden