Bogen, der lover mig voksentid

Ramt af regnvejr

image

Vi er i sommerhus, og jeg ved godt, at jeg et sted skrev, at jo værre vejret er, des bedre. For så kan vi hænge inde med god samvittighed, hvis vi skulle ønske det.

Jeg mente det ikke. Der må altså godt være alt andet end regn og blæst, for jeg vil bare så gerne i Bon Bon Land i løbet af ugen, som ligger ganske kort herfra. Efterhånden som dagene skrider frem, kommer der mere og mere regn på oversigten.

Øv. Vi vil jo gerne ud. Og især én vil gerne på legeplads og ud på sin løbecykel. Som sædvanlig har vi pakket virkelig dårligt. Mit regntøj hænger tørt og godt i Hvidovre.

image

Heldigvis havde vi et fantastisk efterårsvejr i går. Vi – med mig bag rattet – kørte til Gavnø. Her ligger et slot, skov og nogle marker. Ikke mindst en fed legeplads, en flot slotspark og et bryggeri.

Helt perfekt tur til en stereotyp familie, hvor far kan lide øl og mor kan lide blomster. Hele herligheden havde vi stort set for os selv. De andre turister står åbenbart ikke nær så tidligt op som os.

I dag er vejret anderledes kedeligt, og den står mest på noget indendørs. Legeland! Jeg har aldrig været i sådan et. Jeg forestiller mig et sted med masser af larm, lidt for store børn, der tromler de små og åndsfraværende voksne, der kukker smartphones. Men det er indendørs. Og det er legeland. Tjek. Vi gør det.

Måske bliver det til noget bolchekogeri tæt på sommerhuset. Så er der balance i sommerhusferie-glansbilledet 😉

Hvad skal I i efterårsferien? Inspirer mig gerne.

Jeg faldt i øvrigt i søvn med det samme til Kalle Kanin-bogen i går. Viggo er dog stadig en hovedrystende publikummer, når jeg læser ‘og du, Viggo, er meget træt. Nu.’

God regnvejrs-tirsdag derude.

1

  • Ann

    Vi holder slet ikke ferie i denne uge, da børnene ikke har tvunget ferie. Vi napper i stedet 3 dage i næste uge.. Kai ville gerne prøve at have ferie på sin fødselsdag.. At han har fortrudt nu, er en anden sag.. MEN havde vi havde haft ferie, var vi taget en tur på Kronborg, som har en masse ting her i ferien, måske vi havde taget færgen over til helsingborg, så havde drengene også fået styret lysten til at sejle og jeg kan se land på begge sider, så er ikke bange (løgn). Legeland besøger vi liiige når de åbner, der er de store tromlerbørn nemlig ikke stået op og når de så ankommer så smutter vi videre. Ellers svømmehallen, finde kastanjer og lave dyr, i Albertslund ligger der en dyregård som er gratis og et besøg værd – Herstedhøje, hvor man er ved at dø når man kommer til toppen, men der er en masse dyr man også kan klappe og man føler sig så sund med al den vind i hovedet. Tur på andet bibliotek end man plejer og en masse god rødvin når børnene er puttet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogen, der lover mig voksentid