Om forskellen mellem en krop-i-bikini og en bikini-krop

Om Rocky i regnvejr og balleklaskende lår i sprællemand

image

I dag har jeg spist et helt broccoli og hoppet i sprællemand i stuen. To ting jeg med sikkerhed aldrig før har gjort. Foran familien og helt uden selvbevidsthed. I trusser og med klaskende lår. For Acne-jeansene kunne ikke klare mosten og sagde ‘grrrrsch’.

Jeg er næsten igennem dag to af min Bech-bootcamp. Det går ganske godt. I går løb jeg 5 km og trænede arme. Claus joinede mig endda og har indrømmet pænt ømme arme i dag. Man skal ikke undervurdere træning med egen vægt. I dag har jeg trænet ben og løbet 3 km intervalløb. I regnvejr. Hvor sejt og Rocky-agtigt er det ikke lige? Bare uden skyggeboksning. Og med regn. I Hvidovre.

Det er nemt nok so far. Jeg skal bare huske at spise. Jeg synes nok, at kød og grønt mangler lidt sex med sukker, og jeg glemmer derfor at spise. Jeg skal have tre hovedmåltider og tre mellemmåltider. I dag har jeg fået to hovedmåltider og et mellemmåltid. Her må jeg lige stramme op.

Og så skal jeg i seng kl. 22.30. Det siger Anne selv, og det giver god mening, at en udhvilet krop har mere overskud. Men pyha, jeg elsker bare tiden efter kl. 21.00. Lily sover ret sent for tiden. Nemlig kl. 21.00. Så er der bare ikke meget tid til at fede den på sofa med tv.

Mine muskler er godt ømme. Især mine lår. Lækkert. I morgen er der heldigvis hviledag kun med 20 minutters powerwalk – det ordner jeg, mens Lily sover formiddagslur og 10 minutters pulstræning. Det er rimelig overskueligt, synes jeg. Jeg havde stensikkert snydt, hvis den stod på løb igen i morgen. Mine ben skal have pause.

I morgen vil jeg oppe mig på madfronten. Jeg gider altså ikke rende sulten rundt i 28 dage. Og så er jeg lidt panikken over, at vi får venner over til middag to gange i den her uge. Det bliver vanvittig svært at holde mig i skindet. Især på lørdag. Der er lidt vin i luften. Jeg kan godt sige nej til kartofler og kage, men det er værre med vin. Jeg brygger allerede på at falde i. Man er vel menneske. Jeg gider heller ikke være alt for weird omkring det.

Nu er kl. over 22.30. Det bliver ikke i dag, jeg kommer tidligt i seng. For det er tid til Dexter, grøn te og en snip mørk chokolade.

God aften derude.

Billedet er i øvrigt fra i går. Tja, sådan ser det altså ud, når man tager billeder OG løber samtidig.

–o0o–

Husk at du kan følge ligusteridyllen – og min bikini-bootcamp – med Bloglovin og på Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om forskellen mellem en krop-i-bikini og en bikini-krop