Om motorcykeluheld, løse tænder og noget så jordnært som en plæneklipper

Inspo: Analog Instagram i stuen og en rabatkode

11950935_10155935841070394_2089024188_n

Jeg ved godt, at jeg bestemt ikke first-mover på den her. Alligevel vil jeg dele min nyeste husgerning med jer. Mine favoritter fra min Instagram er fremkaldt, og de skal nu pynte de hvide vægge i Hvidovre-residensen. Ikke mindst oldernes parcel på Mors.

Jeg synes nemlig bare, at det er så fint med små kvadrater med små, personlige og hjertevarme hverdagsglimt til at pynte væggene. Og så har jeg fået en helt ok rabatkode med i min lille handel, som jeg ligeså godt kan dele med jer. For som jeg har nævnt før; gode ting skal man ikke holde for sig selv. Rabatkoden finder I nederst i dette indlæg.

Vi skal til Claus’ bedstemors 80 års fødselsdag på lørdag. Noget vi alle glæder os til. Særligt Viggo, der hver dag vågner op, og vil til oldes fødselsdag, fordi jeg lidt for tidligt er kommet til at fortælle ham, at vi på lørdag skal fejre olde Karen. Og hvornår er det lørdag i en to-årigs tidsregning? Noget a la i morgen. Hvis det da ikke er lige nu, og senest lige om lidt.

Vi er længe blevet rykket for billeder fra Viggos dåb. Nu også fra Lilys dåb. Det er derfor oplagt at supplere fødselsdagsgaven på lørdag op med lidt fotos. Vi har bare ikke de gode skud  liggende. Vi er heller ikke typerne, der kommer af sted til professionel fotograf og får taget billeder af farmand i bar overkrop og mig liggende på maven med hagen hvilende i hænderne, og ungerne kravlende på min ryg. Vi har intentionerne om julebilleder og familiebilleder. Det sker bare ikke (hvorfor er det i det hele taget implicit kvindens opgave at forevige familien).

Forleden aften, da jeg alligevel havde gang i den helt store to-do, fremkaldte jeg en kæmpe røvfuld instagram-billeder gennem app’en Printic. Det var så nemt, og det gik så hurtigt, at jeg stadig faktisk ikke begriber det.

Her en lille uges tid senere har jeg modtaget billederne fra England. De er helt perfekte. Fint pakket ind i små æsker. Nu skal jeg bare sortere dem en smule og vælge en håndfuld ud, som skal i glas og ramme og ekspederes videre som 80 års fødselsdagsgave. Billedgaver til den generation er bare en succes no matter what. Jeg glæder mig allerede. Måske fordi jeg stadig er ret så stolt over, at jeg har formået at få fremkaldt billeder.

Jeg pusler lidt med, at nogle af billederne skal i to eller tre rammer à ni billeder og op i soveværelset. Og så påtænker jeg at hænge klynger med billeder sådan lidt nonchalant op på vores kontor og i vores køkken/trappeopgang.

Lige nu er jeg kun kommet til at sortere billederne i bunker. En bunke med bileder af mig og Viggo. En med Viggo. En anden med Lily. En tredje med de to sammen. En med Claus og Viggo osv. osv. Bunken med Viggo-billeder er massiv. Den med billeder af os alle fire sammen tæller tre billeder. Sådan en sortering viser, hvor man bør opgradere.

Jeg har betalt 1.200 kroner for 300 billeder. Det kan sikkert gøres billigere, men nok ikke nemmere. Og det er nemheden, der gør, at jeg har nosset mig sammen til at få fremkaldt nogle familiefotos. Det er om noget også nogle slanter værd.

Og så fik jeg en rabatkode med, der kan spare andre for 50 kroner. Det er da noget – for man behøver jo ikke at købe for 1.200 ligesom mig. Man kan i øvrigt få lavet de flotteste 50×70 plakater med 35 billeder på for 250 kroner.

I kan hente app’en Printic her. Og læse om og se produkterne på deres hjemmeside printicapp.com.

Rabatkoden er: B360E0

Gi’ den gas. Jeg vender tilbage med billeder af, hvordan mine små foto-kreationer arter sig.

–o0o–

Følg mig og livet bag hækken med Bloglovin og med Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om motorcykeluheld, løse tænder og noget så jordnært som en plæneklipper