Om numseløft og ondt i pjækketarmen

Sommerlir til fuglereden

imageJeg er blevet totalt skudt i lækre hårbånd, og lige om lidt lander den her beauty i min fuglerede.

Det er et hårbånd fra webshoppen loulou-dk.dk, som åbnede 1. juli. Og allerede har udsolgt af flere styles. Allerede seks timer efter at shoppen åbnede, var der udsolgt af lige præcis det, der ellers skreg til himlen, at det var mit.

Men der er intet at gøre. Hårbåndene er lavet af indiske vintage silke-sarier, så der er kun dem, der er. Jeg har spurgt med undertoner af be’-be’.

Heldigvis er der smukke hårbånd i rigelige mængder i shoppen, og det her sorte-hvide-røde et talte ganske fornuftigt til mig og passer super med min nye denimskjorte, sommerkjoler, jeans og t-shirts med assorteret print.

Det er Ninna Schou, der er designeren bag. Jeg faldt over hendes profil på Instagram. Hårbåndene var kæmpe blikfang mellem babybilleder, fotos af pæoner, og hvad der ellers også pynter fx min Insta.

Jeg kender ikke Ninna, men nu følger jeg hende altså. Hun er sindssygt krea og har været designer hos Vero Moda. Hun har i hvert fald forstand på lækre hårbånd. Mon ikke shoppen udvides med andre lækre varer. Jeg hepper og følger med på sidelinjen.

Hårbåndene koster 240 kroner, og fragten er fri. Det er retså fornuftigt i forhold til 550-1.000 kroner for hårbånd fra Missoni. Og som snildt kan koste 450-600 kroner på Trendsales – brugt endda. Så er 240 kroner for silke, en snært af unika og helt og aldeles fri for andres pigelus noget, der taler til mig.

Jeg er sikker på, at Lou Lou bliver kæmpestor. Hvis altså det er ønsket. Kig forbi Ninnas shop på loulou-dk.dk

Eller hendes Instagram loulou-dk.dk

Nu vil jeg bare glæde mig til,
at min svigermor har en pakke med til mig med hårbåndet på torsdag. Vi er nemlig på vej i sommerhus, og hvad er mere fornuftigt end at netshoppe lidt fra bagsædet mellem to sovende ællinger? Det skulle lige være at få varerne sendt til en destination tæt på sommerhuset og få svigermeknikken til at tage varerne med, når de alligevel kigger forbi senere på ugen.

Jeg lover billeder, når ammehåret er pyntet.

God lørdag. Pas på hinanden, husk faktor og flyt hyggen ind i skyggen, når varmen kammer over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om numseløft og ondt i pjækketarmen