Om fødselsskader (min), og hvad mødre skal lære at leve med

Om at glemme hvad jeg gjorde i solskin og regn


Min hukommelse er som en si, hvad angår, hvornår Viggo gjorde hvad, og hvad jeg stillede op med ham i solskin og regn. Det går mere og mere op for mig. For alvor i går. 

For eksempel hvad jeg gjorde med Viggo i bagende solskin, når vi skulle fra A til B: ‘Ingenting’, svarede jeg, da min veninde spurgte mig. Hun overvejede nemlig at købe en parasol til barnevognen. Noget jeg syntes var en dum ide, for jeg har hørt, at de er uduelige. 

Hun brainede videre på, hvad hun skulle stille op med vågen baby i solskin. Og mistroisk spørger hun mig, om jeg virkelig ingenting gjorde. Jeg er 100 procent blank og kan ikke komme i tanke om, at jeg nogensinde har spekuleret i at købe solskærm af nogen art. 
Ah, solhat, for filan. Viggo havde da sin højt elskede legionærhat. Derfor havde vi ikke prut for alt muligt overpriced dingeldangel på barnevognen.

Det råd er hermed givet videre. 

Sådan er der bare så meget, jeg slet ikke kan huske. Jeg husker det først, når jeg rammer alderen, vejret og den specifikke situation. Måske det er noget biologi, for ellers ville spændingen da være taget helt ud af 2’eren. Det er trods alt meget hyggeligt ikke at besserwisse den gennem hele denne barsel, men få lov at genopleve og gentænke (på alle måder) det at have nyt lille væsen i sit liv.

Lidt strøtanker herfra. Nu kalder dynerne. Godnat fra Vestegnen. 

Ingen kommentarer til Om at glemme hvad jeg gjorde i solskin og regn

  • […] I sidste måned skrev jeg et indlæg om hukommelse og praktiske foranstaltninger, når babys sarte hud møder solens første stråler i indlægget Om at glemme hvad jeg gjorde i solskin og i regn. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Bendixen

    Jeg kan altså helt klart anbefale en solskærm til barnevognen, især hvis man skal til udlandet, hvor solen er mere skarp. Den parasol jeg købte til min vogn, har jeg stort set aldrig brugt…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • En af de der sorte kasket-nogen? Sådan en har jeg selv overvejet dengang med Viggo, men pludselig var det efterår igen 😉 De ser smarte ud, synes jeg.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Katja Bendixen

      ja, det er altså super smart, især når man går rundt, for hvis de står ude og sover, stiller man dem jo i skyggen. Og de faktisk heller ikke så dyre og fylder heller ikke så meget :-).

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om fødselsskader (min), og hvad mødre skal lære at leve med