Dagbog #1 En smule granatchokket

Ikke altid stordriftsfordel

IMG_5476

Tirsdag skal vi et smut til Charlottenlund og kigge på – og formentlig købe – en tvilling-/søskende-kombivogn. Viggo er for lille til at kunne undvære sin klapvogn, som er en kombivogn, så vi må supplere vognparken med en søskendevogn. Vi har allerede et par vogne stående.

Pyha, vi kan endnu ikke mærke stordriftsfordelen ved at få børn med lille aldersforskel. Vi skal selvfølgelig ikke ud og have double-up af en masse ting, men en søskendevogn er en stor udskrivning, selv når vi køber den brugt.

Vi har en Mountain Buggy Urban Jungle-kombivogn allerede, som vi elsker. Jeg lyver ikke, hvis jeg siger, at den på 22 måneder har nedlagt over 5.000 km.

Derfor skal søskendevognen også være en Mountain Buggy. Bare en Duo. Den er kun 73 cm bred, og ungerne kommer til at sidde ved siden af hinanden. Det er ret hyggeligt, synes jeg. I hvert fald, når de begge sidder i klapvognen om cirka 7-8 måneder.

Vi købte Viggos vogn fra ny. Det er jeg glad for, nu vi har brugt den vanvittig meget. Søskendevognen bliver dog primært til vores gode weekend-strolls. Det er en tredjedel af, hvad vi brugte den anden til, så den behøver ikke at være ny, men bare ‘som ny’. Jeg har også svært ved at forestille mig, at en søskendevogn har været brugt til mange, lange ture ligesom vores buggy.

Hvem ved egentligt også, hvor meget jeg gider traske rundt i denne her barsel? Sidst gik jeg ti kilometer om dagen rundt i København og rørte helst ikke offentlig transport. Mon ikke jeg bare vil hygge ude i forstaden med baby sovende på terrassen. Det kan jeg sagtens se for mig.

Nu er det spændende at se, om vognen på dba.dk er ligeså god, som den lyder. Den er fuldt udstyret med med lifte, madrasser, lammeskind, regnslag og pumpe for 5.000 kroner. Det lyder dyrt, men der er kvittering på alt, og værdien er knap 12.000 kroner.

Vores Urban Jungle beholder vi. Jeg elsker den og elsker lange ture med barnevogn. Til det formål vil jeg gerne have en single-vogn og kun bruge søskendevognen, når vi er ude med to børn. Jeg tror heller ikke, at vi kan få flere penge for den i dag end om 6-8 mdr.

Uanset hvad, så er det da vist på høje tid, at vi tænker på køretøj til Baby Lily.

(Billedet er fra foråret 2013. Mig og vores elskede buggy)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagbog #1 En smule granatchokket