Ikke altid stordriftsfordel

Formiddag på Riget

IMG_5480

Optur. Jeg bliver så glad, når lægesamtaler og tjek bare falder i hak. Helt uden forsinkelser og helt uden brug af de buffere, jeg selv har lagt i kalenderen. Det er sket i dag. Det gør bare, at en lidt sur dag bliver overkommelig. Sådan nogle lægesamtaler plejer ellers at være forsinket. Men ikke i dag, så jeg har endda nået lur på sofa.

Jeg har været til vægtscanning, CTG og lægesamtale om igangsættelse af fødslen på Riget i dag. De samtaler var fra klokken 8.00 til 11.30. Og så en tur forbi min egen læge i eftermiddag for at ordne noget papirarbejde, jeg ikke har fået styr på før nu.

Men alt er bare gået så fint. Baby Lily tager flot på, og hun er nu oppe på en vægt inden for normalen. Det er bare så dejligt. Hun er målt til knap 2.800 gram. Det er ved at nærme sig en anstændig vægt, synes jeg. Viggo var 2.800 gram, så det er en vægt, jeg kan forholde mig til.

CTG var også tip-top, så nu skal vi bare vente på, at min krop og baby bliver klar til familieforøgelse. Lægen forsøgte med en hindeløsning, men det lykkedes ikke. Det gjorde dog vanvittig ondt, og jeg nåede at tænke, at hvis jeg synes, at sådan et lille ryk gør naller, hvordan i alverden skal jeg dog være i stand til at føde.

Jeg er virkelig begyndt at være nervøs for den fødsel. Er der ikke et eller andet mellem en almindelig fødsel og et kejsersnit? I så fald, vil jeg gerne melde mig på listen.

Næste skridt er jordemoder på onsdag og endnu et forsøg på hindeløsning. Det er så virkeligt nu. Men også så langt væk. Jeg er bare glad for, at babys vægt er nogenlunde, så der er lidt til at stå imod med, når hun skal kæmpe sin vej ud i verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke altid stordriftsfordel