2 0 1 4

Haaaaappy Neeew Year!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/df4/63092124/files/2014/12/img_6262-0.jpg

Årets sidste dag. Hvad skal du i aften? Her står den på lækker mad lidt længere nede ad gaden. Vi skal bare møde op til Dronningens nytårstale, og så er der serveret. Luksus.

Vi må hellere troppe op med en fin buket, for det er altså superfedt ikke at skulle købe ind, lave mad eller pynte op. I hvert fald i år hvor vi har hænderne fulde og vores stue efterhånden ligner en sigøjnerlejr med kasser, der tårner sig, vasketøj og så de sædvanlige legesager overalt.

Claus og jeg havde egentlig planlagt en stille og rolig aften bare os to og ungerne. Lækker mad udefra, vin til Claus og lidt nytårs-tv. 90 års fødselsdagen og den slags. Vi anser ikke os selv som et selskabs-catch. Men da vi fik en invitation til godt selskab og god mad, svarede vi selvfølgelig ja.

Nu glæder vi os bare til klokken 18.00. Skjorterne er strøget, og jeg hopper i en gammel, fin las og pailletter, der skjuler bildæk og overflødige ni kilo. Det hindrer mig dog ikke i at gå ombord i god mad og søde sager her på årets sidste dag. Jeg har bagt kransekagekonfekt (så fingrene er blevet rørt en smule). De er med en kerne af after eight og smager himmelsk. Jeg bagte dem også sidste år. Succes, så vidt jeg husker, for jeg gav den vist nok gas med vinen.

Opskriften er fra Copenhagen Cakes. En blog jeg i øvrigt labber i mig og varmt anbefaler. Cecilia laver de lækreste kager og tager de fineste billeder, man kan tænke sig. I finder opskriften på marcipankonfekt med appelsin og after eight her (copenhagencakes.com).

Godt nytår derude. Tak fordi I læste med her fra bloggens spæde start. Jeg håber, at vi ser en masse til hinanden her på bloggen og på Instagram i 2015. Det bliver et fantastisk år med fortællinger fra forstaden.

Kærlige hilsner, Solrun

Ingen kommentarer til Haaaaappy Neeew Year!

  • Anne

    Kære Solrun,
    Som halv-anonym, men trofast læser af din blog gennem et års tid, er det vist på tide at sige tak for en god blog med et “godt nytår” oveni.
    Er kvinde i slut-tyverne og liiige på vej til at blive voksen – børn, job og hele baduljen ligger og lurer i en ikke-længere-så-fjern fremtid. Din blog gør det lidt mindre skræmmende, det der voksenliv – tak for det. Knus fra Århus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Anne. Sikke en dejlig kommentar. Tusind tak. Det ‘voksenliv’ er helt ok, så du kan sagtens glæde dig. 30’erne betyder dog ikke, at man bærer en brandert bedre. Man kommer bare mindre ud. Og det er helt ok. Jeg håber, at du læser med i 2015 også, hvor forstaden for alvor truer forude 😉 Godt nytår til dig. Kh Solrun

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 0 1 4