Hurra for nye vaner

Følg min challenge i Nordic Style Mag

Mit første indlæg er udkommet på Nordic Style Mag. Må jeg godt sige højt, at jeg er en smule stolt?

For nogle uger siden lavede jeg en cliffhanger her på bloggen; jeg skulle gæsteblogge på et flot, nordisk fashion-magasin. Nu kan jeg løfte sløret helt. I kan nemlig læse mit første indlæg “A whole year just browsing” på nordicstylemag.com.

Jeg skal blogge for Nordic Style Mag hver 14. dag nogle måneder frem. Det er en kæmpe ære at få lov at fortælle om min challenge til et større og nordisk publikum. Og så er det virkelig sjovt. Både at taste løs på engelsk og at se resultatet, men også bare at få lov. Og være blevet spurgt.

Signy, som er marketing manager på magasinet, fandt mig gennem min Instagram-profil @justbrowsingdk, fulgte mig i lidt tid og kontaktede mig så. Det er skørt med de sociale medier, hvad de kan føre til. Og bestemt fedt.

Jeg skulle lige lade den vende engang, for jeg er ikke en fashion-pige, ment på den måde at jeg ikke mener, at jeg vil kunne inspirere andre kvinder med fashion-tips. Der er jeg sikker på, at andre er bedre egnet.

Det er dog heller ikke det, jeg skal. Eller det Signy havde i tankerne. Jeg skal “bare” skrive om min challenge og de ideer, jeg får i kølvandet på den. Og har frie tøjler til at vinkle den til magasinets publikum. Den er jeg med på.

Hvis I ikke kender Nordic Style Mag, så er det et nordisk magasin med fokus på nordisk mode og design. Det har et år på bagen og har fuld fart fremad.

Jeg må ærligt erkende, at jeg ikke kendte det før. Men det gør jeg nu. Det samme gør I, og jeg håber, at I også har lyst til at læse mine indlæg der.

Jeg er gået i tænkeboks, om hvad jeg skal skrive om i mit næste indlæg. Jeg pusler allerede med en god håndfuld ideer.

Hvad synes I, at jeg skal skrive om i mit næste indlæg på nordicstylemag.com?

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hurra for nye vaner