Tornerose og de trætte forældre

Måger i sidevind

IMG_5817.JPG

I dag fylder jeg 33. Måger i sidevind (er det kikset at sige det?). Et helt okay tal. Jeg føler mig nærmest ung takket være to unger, opbrud med storbyen, forstadsvilla om hjørnet og et forhold med 13 år på bagen.

Jeg er glad for, at andre kan finde ud af at fejre mig, for jeg synes godt nok, at jeg har glemt dagen i dag midt i Lilys fødselsdag for præcis en uge siden, upcoming jul og flytning.

Fejret er jeg i hvert fald blevet. Hyggelig morgen med Ramasjang og Viggo. Den knægt har nu åbnet gaver fire dage i træk udover. Lilys barselsgaver og mine gaver i dag. I morgen bliver en brat opvågning. Ingen pakker med bamser, dukker og rangler.

I år skal vi ikke ud at spise, som vi plejer. Det føles absolut ikke som et afkald. Det er der andre dage til. I stedet står den på bolognese fra fryseren. Vi har nemlig fryseren fuld af mad, der skal spises inden 5. januar.

Og så er jeg blevet skrevet op til mødregruppe i mit nye hood, fået reserveret 18. april til dåb i Risbjerg Kirke og bestilt tid hos kiropraktor fordi mine hofter føles løse, når jeg går tur.

Sådan er det nok at blive rigtig voksen – en god fødselsdag er en, hvor der nul ræs og god tid til det løse. Og se lige den fine gave jeg har fået fra Claus, Viggo og Lily.

5

  • Tillykke igen igen 🙂 – hvor er det bare en fin gave – sådan en ønsker jeg mig også 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Tillykke igen! Med både år og datter 🙂 Hvilken præst har I valgt i Risbjerg? Kan kun anbefale Lisbeth, hun er sød, lun, frisk og børnevenlig. Kom meget i Risbjerg Kirke som barn og ung, da jeg var FDF’er i Hvidovre.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Maja. Tak 🙂 Vi har en, der hedder Nete. Hun har dåbsgudstjenesten den dag. Vi vil rigtig gerne have dåb en lørdag, så den kan stå lidt på grill og vin om aftenen med den jyske familie. Jeg tager gerne imod en masse Hvidovre-tips.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maja

      Åh, jeg ved ikke, om jeg er så god til at tippe om Hvidovre … Er vel frafalden efter at være vokset op nede ved Friheden station. Men kender flere børnefamilier, der er glade for at bo i Hvidovre. Ved, at de er glade for Gud & Spaghetti i Risbjerg Kirke, og så er der børn, der går til både musik, gymnastik og FDF, som er glade for det. Kan godt skaffe info på musikskole og gym.forening, hvis jeres børn får interesser den vej. Og på FDF selvfølgelig, er selv vokset op i forbundet. Ellers er mit lokalkendskab begrænset, for det er snart mange år siden, jeg boede der, og forstaden har forandret sig. Men spørg, hvis du tror, der er noget, jeg ved noget om 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tornerose og de trætte forældre